BILETE AVION

+40 31 100 4444
+40 31 100 4444
Contul meu
Creează cont
Contul meu
Creează cont

Despre noi

Flugo.ro este o platformă de căutare, comparare, rezervare și plată online pentru bilete de avion și hoteluri. Cu o echipă cu background solid în zona de travel și digital, Flugo își propune să ofere cea mai ușor de folosit soluție pentru căutarea celor mai potrivite bilete de avion și cazări la hotel.

Criteriul cel mai important de selecție este prețul, însă Flugo.ro vă ajută să faceți alegerea justă pe criterii legate și de orarul de zbor, numele companiei alese, istoricul zborurilor și întârzierilor înregistrate și nu numai.

flugo-plane Suntem în era vitezei și a tehnologiei, a conexiunii directe cu lumea și, în special, cu cei dragi nouă. Flugo.ro își propune să ofere viteză și siguranță într-o zonă care devine din ce în ce mai necesară vieții în „satul global”: zborurile. Sute de milioane de oameni călătoresc și trec din avion în avion, căutând cea mai eficientă cale către scopurile lor – fie ele legate de casă, familie, afaceri sau vacanțe.

Te invităm la bordul platformei noastre, unde știm ce înseamnă rapid, simplu și eficient: cauți ruta necesară, faci alegerea potrivită programului si bugetului tău și plătești în modalitatea care iți convine, chiar și ramburs.

Vezi? Ne-am gândit la toate. Bine ai venit pe Flugo.ro!