+40 31 100 4444
+40 31 100 4444
Contul meu
Creează cont
Contul meu
Creează cont
Program de bonus

Ne dorim să revii pe Flugo.ro. De aceea am pus la punct un program de loializare, care iți permite să acumulezi puncte pentru fiecare bilet cumparat și fiecare recomandare reușită pe care o faci. Aceste puncte înseamnă reduceri semnificative pe care le poți aplica viitoarelor bilete sau servicii de cazare achiziționate!

Primul bonus pe care îl primești, foarte semnificativ, se atașează contului tău chiar din momentul înregistrării pe Flugo.ro: acesta este de 25 eur. Ulterior, pentru fiecare bilet cumpărat sau orice alt tip de cumpărătură, 1% din valoarea tranzacției (excluzând taxa de serviciu) se va traduce în puncte în contul tău. Bonusurile Flugo se calculează în euro:

flugo-bonus

Ne dorim să ne recomanzi prietenilor! Află aici despre mecansimul simplu prin care poți beneficia de câte 7 eur bonus pentru fiecare recomandare reușită!

Mai multe detalii despre Programul Bonus al Flugo.ro, precum și răspunsuri referitoare la condițiile de utilizare a punctelor, perioada de valabilitate și modalități de plată poți găsi aici.

Poți benificia de programul de bonus doar dacă ești înregistrat pe site.